Dutch Open 2016

Wat een ervaring! Na de nodige voorbereidingen en een klein beetje stress die er bij komt kijken heeft LaChantáa met succes 4 dagen bij de Dutch Open gestaan in Almere.

Zo’n evenement, het is wat hoor. Toppers in de badmintonwereld die langskomen om het toernooi te spelen, de lokale omroep van TV die een bezoekje brengt en dan de bezoekers zelf. Dan wil je wel dat jouw stand er representatief uit ziet. Dat is gelukt, mede dankzij de mobiele salon waar we alle benodigde spullen in konden meenemen. Wat een handig busje is dat. Bezoekers vonden de mobiele salon een zeer handig en uniek idee, zodat ze niet meer naar een beautysalon toe hoeven te gaan, maar dat wij naar u toe kunnen! Neem gerust contact op om dat ook te ervaren 🙂

Zaterdag was een erg drukke dag door de halve finales die er gespeeld werden. Maar wat was het gezellig. Tussen de pauzes van de wedstrijden door, draaide een DJ swingende muziek en de sfeer was aangenaam fijn. Veel nieuwe contacten gelegd, bezoekers en scheidsrechters behandeld en uitleg en advies aan de geïnteresseerde bezoekers gegeven over LaChantáa. De reacties waren positief! De HOT-stone massage vonden de klanten erg prettig. Vooral omdat het net even wat anders is door het gevoel wat de warme stenen geven. En als topje op de ijsberg had een topbadmintonner een HOT-stone massage genomen en een ex-topbadmintonner liet even lekker haar voeten verwennen. Echt super tof!

Zondag waren de spannende finales en was het alweer tijd om langzaam af te bouwen. Chantal: “Ik ben zeker weer een ervaring rijker. Na 4 dagen met de stand bij de Dutch Open gestaan te hebben, was ik toch wel een beetje moe. Maar het was het allemaal zeker waard. De leuke reacties, de behandelingen die ik heb kunnen geven en met de sportieve gezellige sfeer die er hing, kijk ik terug op een geslaagd evenement.”

Hieronder staat een filmpje waar u een indruk krijgt van de Dutch Open 2016:

Dit bericht is geplaatst in beurs nieuws met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *