Wimperextensions

Voorbeeld WimperExtensions

Voorbeeld WimperExtensions

WimperExtensions zijn perfect nagebootste wimpers van syntetische of zijden kwaliteit.
LaChantáa werkt uitsluitend met één voor één zijden kwaliteitsextensions!

Het voordeel van één voor één is dat een natuurlijke uitstraling van de wimpers wordt bewerkstelligd. Géén plukjes wimpers of grote openingen, maar natuurlijk verdeeld voor een optimaal resultaat.

VOORDELEN van ZIJDEN WIMPEREXTENSIONS:

  • ogen natuurlijk
  • geen tapijtvorming
  • beschadigen de wimpers niet
  • wekenlang resultaat
  • bijwerken mogelijk: refill
  • verkrijgbaar in verschillende curves, lengtes en diktes
  • mascara mogelijk

HOE LANG BLIJVEN WIMPEREXTENSIONS?

  • U kunt de Extensions aan laten brengen voor een speciale gelegenheid of een korte tijd. Ze worden daarna weer vakkundig verwijderd.
  • U kunt er ook voor kiezen om uw gezicht continue te verfraaien middels WimperExtensions. Afhankelijk van uw aangroeisnelheid van uw natuurlijke wimpers bepaalt u in overleg wanneer u voor een ‘refill’ komt. Als een wimper het einde van zijn groei heeft bereikt (telogene fase) valt deze uit, samen met de desbetreffende Extension. U kunt dan een nieuwe Extension aan de nieuwe wimper laten plaatsen. De periode is per persoon verschillend, gemiddeld zal dit tussen de 2 en 6 weken zijn.

METHODES

Methodes

LENGTES, DIKTES en CURVES

De WimperExtensions zijn er in verschillende lengtes en diktes, alsmede in verschillende rondingen (Curves). Hierdoor kan een natuurlijke uitstraling bewerkstelligd worden die het beste bij u en uw natuurlijke wimpers past. Ook kunt u juist kiezen voor Extensions die uw gezicht nog mooier doet uitkomen. In overleg met Chantal kunt u de keuze maken voor de Extensions die het beste bij u passen.

Curves

BEHANDELING

De eerste behandeling duurt circa 1 à 1,5 uur voor een perfect resultaat, e.e.a. afhankelijk van uw huidige wimper-samenstelling. De prijs voor deze behandeling is tijdelijk € 75,- inclusief benodigde materialen. Zorg voor de behandeling dat uw wimpers schoon zijn en vrij van mascara.

Een vervolgbehandeling (refill)

Prijzen refill wimperextensions

LET OP: tijdelijk krijgt u de eerste refill er GRATIS bij!

Uiteraard is het mogelijk om na de behandeling uw ogen verder te verfraaien middels een afgestemde visagiebehandeling. Vraag Chantal om passend advies.

Bestel uw behandeling of bel voor een afspraak: 0624 – 80 76 62. Of mail naar c.amanda@live.nl