Pedicure

De voet is het meest vergeten lichaamsdeel van de mens. Voeten brengen u dag in dag uit van het kastje naar de muur en weer terug! Het is dus erg belangrijk om de voeten goed te verzorgen om er zolang mogelijk van te kunnen genieten.

LaChantáa biedt verschillende pedicure behandelingen, voor ieder wat wils.

Feet Quick & Go!

Heeft u niet genoeg tijd maar wilt u toch de voeten even snel verzorgen in een halfuurtje, dan kunt u de Feet Quick & Go doen! Hierbij worden de nagels geknipt, nagelomgeving behandelt en evt eelt met de frees behandelt. Als afsluiter worden de voeten met een lekkere voetencréme ingemasseerd.

LaChantáa Feet

Daarnaast is er de LaChantáa Feet en dit is een standaard behandeling van 45 minuten om de voeten te verzorgen en eventuele bijzonderheden ( likdoorn, ingegroeide teennagel, schimmelnagel, kloven, eelt) te behandelen. Als afsluiter worden de voeten met een lekkere voetencréme ingemasseerd.

Feet Special

Voor een behandeling met een lekkere voet peeling en voetmassage is er de Feet Special.

Feet Medi

Heeft u meerdere bijzonderheden aan de voeten en is er wat meer verzorging nodig dan kunt u deze behandeling kiezen. Er is wat meer tijd om bijvoorbeeld eelt, kloven en een likdoorn te behandelen zodat u met een heerlijk gevoel de salon verlaat.

 

Wilt u als extra de nagels gelakt hebben? Dat kan!

 

Lakken van de teennagels                       €        5

Gelcolor op de teennagels                      €      20,-